Talkshow leader (lange versie)

Linkedin video banner

Socials video

Leader congres

Leader congres

Linkedin video banner

Linkedin video banner

Voor Waardigheid en Trots – Vilans hebben we een aantal congressen vormgegeven. We ontwikkelden de stijl en het logo, en realiseerden alle middelen. Zowel offline en online.

Bij het ontwerp van de logo’s logo bedenken we altijd hoe we het beeldmerk ook dynamisch kunnen laten bewegen. Voor de congressen hebben we motion graphics in verschillende formaten en lengtes gemaakt, zodat ze op allerlei schermen en in verschillende  toepassingen gebruikt kunnen worden. Daarnaast hebben we social media animaties gemaakt om het congres onder de aandacht te brengen.

Samen voorbereid zijn op een toekomst met waardigheid en trots voor de verpleegzorg. Daar helpt ‘Waardigheid en trots’ bij. De voorkeuren van ouderen veranderen namelijk. Zij willen zo lang mogelijk zelfstandig zijn, regie houden op hun eigen leven en wonen op een plek waar ze zich thuis voelen. Daarnaast bestaat er een noodzaak voor anders georganiseerde zorg en ondersteuning door vergrijzing, toename van complexere zorgvragen en het groeiend personeelstekort.

Productie StudioJaap

Vormgeving StudioJaap, Lian van Meulenbroek

Animatie Wouter de Graaf

Sound design, Werner Urban

In opdracht van Waardigheid en Trots, Vilans
Hester, Dorien, Elske en Renate